Vinkeitä tapahtumia sitten viime kerran. Joista nyt siis referointi:

kynsikurssit käyty, syksymmällä sitten näyttönä ranskalaiset pidennyksillä (kaksi eri tekniikkaa), jonka jälkeen saan dipolin. Siihen asti harjoittelen. Enkä voi kieltää, etteikö kivasti ole asiakkaita riittänyt.

Hoivakodilla edelleen heitän keikkaa. Psyko on saatu sieltä pihalle muutama viikko sitten. Odottelemme mielenkiinnolla, mitä psyko pienessä ja likaisessa mielessään keksii. Jollain tavallahan hän koeajan irtisanomisensa kostaa, se on varmaa.

Tämä ystäväni, joka sinne kauas muutti, on eroamassa. Kiitos ja kunnia tästäkin suhteen sössimisestä lankeaa ystäväni harteille. Ei narsisti muuta käyttäytymistään. Ei vaikka parina olisi kuka. Ei vaikka pari yrittäisi tuhannen solmulle itsensä vääntää, että narsistilla olisi kaikki hyvin. Turha varmaan sanoa, etten ole tämän ystävän kanssa ollut tekemisissä. Vaimonsa kanssa sitäkin enemmän. Kesäkuun alkupäivinä oli eräs keikka, jonne onnellisen pariskunnan piti mennä. Ja menivätkin. Lapset tulivat mulle hoitoon. Tilanne oli pariskunnan välillä jo tuolloin lievästi sanottuna tulehtunut, mutta suhteen korjaaminen oli silloin vielä vaihtoehto. Realistinen sellainen jopa. Eipä sitten keikan jälkeen ollut. Vaimo tuli meille yöksi, että on läsnä, kun lapsensa aamulla heräävät. Ja niin kävi, että vaimo vietti meillä lasten kanssa useamman päivän, kun lapsille kuivia vaatteita mökiltä hakiessamme, herra heitti muijan ns. pihalle. Siitä lähtien olen antanut aktiivista avioeroneuvontaa rouvalle. Olen avautunut herran edellisistä suhteista, edellisten suhteiden loppumisiin johtaneista syistä, edellisten puolisoiden vainoamisista ja muusta sellaisesta sairaasta toiminnasta, josta tällä vaimolla ei ollut pienintäkään hajua. Annoin jopa yhteystiedot erääseen entiseen tyttöystävään, joka auliisti avasi sanaisen arkkunsa tälle nykyiselle vaimolle.

Eli siellä suunnalla on ero tulossa. Asiaanhan tuo oman vinkeän vivahteensa miehen entinen vaimo ja kaksi tytärtä. Eiväthän hekään ihan terveen papereitä saisi, toisaalta ihmekkö tuo.

Töissä. Kiirettä tai jotain. Just jaksa kiinnostaa. Savua.