Sitten edellisen käynnin jälkeen tapahtunutta: oli se leiri, huh huh. Maksa viheltää huolella. Metkoja tilanteita ja silkkaa komiikkaa. Se riittäköön siitä.

Maanantaina olin epätoivoisten naisten kanssa retkueella tuolla Lahden toisella puolella. Aamusta lähdettiin ja illalla tultiin. Oli kertakaikkisen mahtava reissu. Rahaa paloi, mutta mutta. Automatkalla poksahteli mieliimme toinen toistaan loistavampia ideoita itsemme sekä muiden (kanssasisarien) viihdyttämiseksi. Väsyneenä (ja kännissä) tulee ne parhaimmat ideat. Oli semmosta ajatusten ja ideoiden matalalentoa, että SubTV:tä hirvittäis. Niin, siis kehittelimme jopa ohjelmaformaattia. Ans kattoo, päästäänkö tästä provikoille vai jopa ihan tosiTV:n tähdiksi, eheheh.

Ja sit siihen ainaiseen kitinän aiheeseen, työhön. Nyt on tämä syrjäseutujen vakituinen viranhaltija sitten täräyttäny "sanon-vittu-itteni-irti"-lapun pöytään. Ja kuten arvata saattaa, virallisista lähteistä asiaa ei ole mulle ilmoitettu. Kuten ei myöskään sitä, jatkuuko mun pesti täällä syrjässä kuinka kauan. Näillä näkymin mun työvuoroissa seisoo, että olisin täällä ad 27.7. Mutta epävirallisesti tiedän tämän viranhaltijan tulevan viikoksi töihin ad 21.7. Ja talon sijaistilanteen ja muut asiat huomioon ottaen voisin luulla, ettei täällä perukoilla pidetä kahta työntekijää. Rassaa tämmönen, vittu. Niinku viimoseen asti pantataan juttuja. Eipä sillä, että mulla täältä kiire olis pois. Mutta olis kiva niinku henkisesti varustautua siihen karuun herätykseen, että joutuu pääkallopaikalle. Mulla alkaa meinaan ruhtinaallinen 2 vkon loma 28.7. JEEEEEE!!! Nii, ja sitten tuo loman jälkeinen kuvio on ihan auki, listoissa seisoo, että olisin pääkallopaikalla. Mutta kun pääkallopaikalta kukaan muu ei halua tänne syrjään. Ja jos vähän pidemmälle aatellaan, niin kuinkas sitten jatkot?? Palkataanko tänne joku uus töpeksiin asiat?? Vai siirretäänkö mut tänne?? Ihan semmosia pieniä asioita tässä päissäni aikani kuluksi pyörittelen.

Niin, väänsin sitten eilen työhakemusta ja postitin sen tänä aamuna. Olis niin helmee käydä heittään kans irtisanomislappu, kommentilla pitäkää vittu tunkkinne. Taisin edellisessä tuherruksessa mainita, että tuohon lähelle avataan uus jatkohoito-osasto. Hain sitten sinne. Rupee pientä ihmistä niin nyppiin tämä toiminta. Joskus tämmönen itsestään selvyytenä oleminen rassaa. Nyt on taas se hetki.

Kelit... jaksa ees sanoo, mitä aattelen. Itse asiassa vittu mä ala taas yhtään mitään.

Kahvia ja savua...