Täällä taas ollaan. Vittu töissä. Tullu sitä lottovoittoo. Tullu lomalla paljon muutakaan. Makasin, kuljin pyhän kolminaisuuden väliä ja makasin.

Olin kyllä lomalle suunnitellut vähän äksönii, mutta terroristi oli ensimmäisen vkon sahaavan kuumeen takia kotona, joten ei sitten tarttenu paljon singahdella kotoo mihinkään. Ja viime viikolla ma-ti terroristi sitten kärvisteli mahataudin kourissa. Sitten olikin melkein äipältä lomat loppu. Jee.

Vappu meni todella rauhallisesti, ei tapahtunut mitään. Vapun päivänä käytin terroristia tampereella markkinoilla. Stana kun väenpaljous ahdisti. Ahdisti todella. Melkein paniikki iski. Mitään ostettavaa (järkyttävää pussillista lakuja ei lasketa) ei löytynyt. Hyvä niin. On taas tuo taloudellinen tilanne kohtuullisen heikko.

Likkakaverin kanssa sitten käytiin se sokerointikurssi. Voin suositella kaikille. Kouluttaja oli aiwan mahtava tyyppi. Ei hetkeäkään ollut tylsää tai puuduttavaa. Asioista puhuttiin oikeilla nimillä esmees tussujumi. Tämähän suomeksi tarkoittaa sellaista tilannetta, kun sokerimälli vaan jumahtaa genitaalialueelle, eikä suostu lähtemään irti. Näitä sattuu. Hivenen otti täteillä kuiten koville aikaiset aamut ja autossa istuminen. Sunnuntaina ehtoolla kun huruteltiin kotiinpäin, naureskeltiin vaan. Mille? Tjaa.aaa sen kun tietäs. Naurettiin vaan, kun tuntu siltä.

Kaveri sieltä pohjoisesta oli käymässä vapun tienoilla täällä. Hänen elämänsä on uomissaan. Työkuvioissa kaikki hyvin ja uusioperheen perhe-elämä sujuu suuremmitta ongelmitta. Ainoa huolenaihe on kaverin teinipissis... joka on taantunut vakavasti. Kiroilee ja homottelee päin näköä isäänsä. Muutenkin käytös on kokolailla järkyttävää. Mutta mitäs semmoselle teet? Et vittu yhtään mitään. Terroristi "pääsi" todistamaan tätä käytöstä ja oli melkosen järkyttynyt. Eihän terroristikaan mikään pulmunen ole, ei toki. Mutta osaa sentään käyttäytyä. Ja tietää, notta mulle ei tulla kiroileen ja/tai nimittelemään... Hyvin on pentu peloteltu. Kesällä näen tätä teinipissistä sitten useammin. Kauhulla odotan. Mä kun saatan ojentaa pentua, vaikkei ookkaan omani.

Ja mitäs sitten?? Edelleen rauhallisessa sivupisteessä. Tämän viikon. Ens viikosta pitäs pääkallopaikalle mennä vähän kesäsijaisia perehdyttään. Jee, vittu sekin on niiiiiin mun hommaa. Stana. Toivottavasti ei tuu ketään tumpuloita. Tarttis yhtään taikinoimista.

Allergiasta johtuen hieman flegmaattinen olo. Tarttee ottaa pariakin erilaista algeerialääkettä ja näyttää noi ristikkäisvaikutukset vetävän tätistä sen terävimmän kärjen. Huaks. Toivon, että voisin loppukuusta vähän vähentää troppeja. Edes hetkeksi. Sais taas luonteensa takasin.

Rauhallista siis on ollut, eikä lyhyen aikavälin suunnitelmissakaan mitään suurempaa äksöniä ole tiedossa. Ai niin, se thaikkulan likkakaveri tuli viime viikolla. On jo nyt ihan broileri tähän maahan. Lähtee syyskuussa takas. Kesän tekee elukkana töitä ja opiskelee jtn sukellusjuttuja. Mää niistä mitään tiedä. Mä vetelen vaan käsipohjaa snorkkeli päässä. Hullu guru jatkaa edelleen "avanto"uimista.

45 min tehotonta jäljellä. En ole tarkka, mutta kuitenkin. Kahvia ja savua...