Sitten viime postauksen on satanut paljon paskaa niskaan. Työssä ja siviilissä. Osa on sellaista scheissee, etten viitsi palata niihin asioihin. Osa kirvelee vieläkin.

Enivei, komennukseni syrjäisellä seudulla jatkuu toistaiseksi. Vakituinen lorvija oli ilmoittanut yh:lle, ettei vois vähempää kiinnostaa hommat. Toisaalta, hyvähän mun on täällä. En valita. Tämä siviiliprojekti sokeroinnin suhteen sai major setbackin... muttei kuitenkaan sellaista, että kurssin peruisin. Katsokaas, kun tilojen suhteenkin kaiken piti olla niinku buenosti, niin eikö sitten tullut mutkan takaa märkä riepu lärville. Ko tiloissa aloittaa myös joku vitun kusenpolttama kosmetologi tekeen bisnestä. Ja tietenkin ko. kosmetologi sitten tekee sokerointeja. Hmm... ystävällismielinen viesti tilojen pääasialliselta vuokralaiselta oli, ettei me (likkakaveri ja mä) voidakkaan ruveta tekeen sokerointeja, kun soon niinku "sisäistä kilpailua" sitten. Kosmetologihan ei luovu niistä hommista... Perkele. Ja likkakaverilla oli pientä vääntöä yo. toimitilan pääasiallisen vuokralaisen kanssa. Pientä hässäkkää hänen vuokrastaan. Meinasivat melkein likkakaverin ryöstää sillä perusteella, notta kun meitä sitten kaksi tekee samassa tilassa töitä (muutamana iltana viikossa), niin pitäähän heidänkin asiasta jotenkin taloudellisesti hyötyä. Hmm... jos kerran toimitila vuokrataan, siitä maksetaan kiinteä kk-vuokra, niin miten vitussa siitä sitten yhtäkkiä voidaan velottaa enemmän, kun siin oliski kaks vojakkeria tekemässä. Mä tietenkin olisin likkakaverille maksanut puolet vuokrasta. Mut se on toinen juttu. Siis apuaaaa... vittuuuuuu (tuttu huudahdus kaikille Pulkkisen ystäville). No, koska mä ja likkakaveri olemme kohtuullisen vittumaisia kotkia, kun sille päälle satumme... olemme yön hiljaisina tunteina pohtineet ja suunnitelleet vittumaista kuprua. Ja sellainen tulee, että nasahtaa. Oppivat vittu oleen ovelia...

Kelit on perseestä. Aina kastuu. Aina on pimeetä. Aina väsyttää. Tänään hetken jo näytti siltä, että aurinko rupeis paistaan. Kypsä.

Viikonloppuna olis taas koulua. Ja ens viikonloppuna kans. Kristus, kuinka mä perkele jaksan kaks viikonloppua peräkkäin. Nytkin melkein viikko menee toipumiseen ja ns. ajatusten selvittelyyn koulun jälkeen. Huaks. Toisaalta mähän ite sinne oon halunnu. Mutku nyt mennään sellaista kaaosmaista teoriaosuutta läpi, että meinaa pälli räjähtää. Useamman kerran päivässä. Ja tätä sessioo jatkuu vielä jonkin aikaa. Ei kai auta muuta kun ruveta useammin nollaan kovoo (ottaan viinaa, huolella).

Tänään pitäis lähtee likkakaverin kanssa käymään ostoshelvetissä. Näillä näkymin sillä ei ole illalla asiakkaita. Joten ilta on ns. vapaa. Rahaahan meillä ei ole, niinku tuhlattavaksi, mutta ainahan sitä vois jotain hiblailla. Ja juoda kupit kahvia. Paskan puhuminenkin sujuu kahvikupin kanssa paljon paremmin, ootteko muuten huomannu?? Se stanan uus tietokone pitäis saada. Kilahti taas hermo tuon oman rouskuttimen kanssa. Mutku se raha. Perkele, vittu, saatana... miks aina kaikki on kiinni siitä saatanan rahasta?? Onko muillakin aina tää tämmöstä vitun jenin venyttämistä ja laskemista?? Argh. Kyrpii. Kahvia ja tupakkaa...