Tänään on ollut hässäkkää. On jopa joutunut ihan töitä tekeen. Kamalaa. Tänne tuli uus lääkäri, ihan vihree, kiltti ja hiljanen. Olihan se heti opetettava talon tavoille. Aamulla ei siis rynnitä ja säntäillä. Ennen klo 8 tehdään pakolliset järjestelyt ja sit mennään kahville. Lääkäri ei esim. mene huoneeseen uusimaan reseptejä tms. Sissos, piti ihan painavalla äänellä asiasta sanoa. Eikä vartin myöhässä tulevaa potilasta oteta vastaan, vastaanottoaika kun on 20 min. Siis ihan normikauraa piti rautalangasta taivuttaa. Tais mennä tytylle perille niinku kertasanomisella. Hah hah haa... on mäki hirvee kotka.

Aurinko paistaa lähes pilvettömältä terältä. Aamulla rapsakka -10. Reteetä ajella uudet pokat päässä automaagilla töihin. Just tänä aamuna ei vituttanu niinku mikään. Guru kotiutuu vissiin tänään, joskus. Eilinen meni normisti. Huusin terroristille, aiheesta. Kummasti sekin aina taantuu jollekkin taapero-asteelle, kun sitä ei säännöllisesti asioilla vaivaa. Eilen toi roskisten vienti oli aivan ylivoimaisen vaikeeta. Kolmannella huomautuskerralla en enään sanonut nätisti, vaan rääkäsin. Liikkupa liha noileesti. Katselin alahuuli lintulautana eteenpäin lonnivan jälkikasvun perään ja ajattelin, notta ei stana... toi on mun kupeitten hedelmä?!? En ollut ylpeä juur siinä hetkessä tuotoksesta. Minkäs teet? Vaihtaakkaan et voi, kuka sen ottas?

Reilu tunti tehotonta täällä syrjässä. Sitten pitäs singahtaa tuonne pääkallopaikalle hakeen ens viikon prujut ja muut vehkeet. Sit kaupan kautta kotiin. Jee! Mitähän sitä taas osais tehdä sapuskaa? Mitään gourmet-systeemiä ei meidän lukaalissa tänäkään pääsiäisenä tarjoilla. En ole aikoihin viitsinyt paljon panostaa. Viimeisen kerran kun tein (huom. ihan omin pikku kätösin) lammasta ja valkosipuliperunoita ja tietenkin tukevaa, rasvaista ja ravitsevaa pashaa... stana söin lammasta lukuunottamatta kaikki itse. Lammas meni roskiin, ei sillon elimistö oikeen sulattanut sitä. Guru ja terroristi söivät pitsaa, ranskalaisia ja nakkeja. Ett kiitos oli kaunis kokille. Ruoan laadussa ei ollut vikaa, toim. huom.

Illalla yks likkakaveri lupas tulla evakkoon. Ottaa ns. lomaa kersoistaan ja ukosta. Röhnötetään tod.näk. sohvalla ja katsotaan sitä ultimate fighteria. Syvältähän sekin sarja on, mutta tuleepa ainakin todistettua, että miehet ympäri maailman ovat samanlaisia egoistisia öönöjä. Eihä niille muuta voi kun nauraa. Pitäskö leipasta pikaisesti jotain pientä suolasta naposteltavaa, hmm... vois olla fiksu veto. Ajattelin varustautua tuon sessioon ottamalla päikkärit. Muutama tunti unta kuuppaan, oih. Viime yö tuli nukuttua melko huonosti jostain syystä.

Joo, doctor has left the building. Eli kahvia ja savua...