millonkahan moniallerginen atoopikko oppii oleen kiipeemättä perse edellä koivuun?? Laik nevö. Silkasta stressistä on taas nahka hajalla. Vippitilaisuus pe-iltana meni hyvin. Avajaiset lauantaina meni hyvin. Eilinen koulupäivä ja illalla tunti. Yhtä stanan menemistä ja tulemista. Aivan loppu, totaalisen broileri. Naamassakin on ihottumaläiskiä, muiden ruumiinosien lisäksi. Silmät turvoksissa ja vasemmassa silmässä tulehduksen alkua. Niskat jumissa. Vittu menis hermot oikeesti, jos aina olisi tämmönen olo. Viime yönä heräilin useasti, siihen kun raavin polvitaipeet ja perskankut auki. Meni aamulla lakanat vaihtoon. Tänään täytyy oikeesti keskittyä itsensä hoitamiseen.

Laitoin tuossa likkakaverille viestiä, että rakastettaisko illalla sohvaa. Sopi hänelle. Puretaan patoutumat. Suurin osa ainakin. En muuten antanu gurulle. Eipä sillä, että olisi juuri siihen äksöniin ollu aikaakaan.

Aattelin tän aamun olla täällä syrjässä ja ruokiksen jälkeen suunnata pääkallopaikalle. Ei muuten toimaa toinen näyttö, eikä atk-heeboo saa puhelimella kiinni. Tietenkään. Yks työkaveri tuossa aamukahvilla avautui, mies on 9 vuoden jälkeen ilmoittanut lähtevänsä haneen. Ihan niinku tuosta noin vaan... Piti sitten vähän laastaroida naista. Onneks nainen on jo kertaalleen eronnut, tietää siis, että siitä jää henkiin. Musta kun on ihan vitusti tässä mielentilassa paapomaan...

Ja hirvee nälkä. Aivan tolkuton. Keskiviikosta lähtein on melkein elettykkin täytekakulla, juustoilla, kekseillä ja salaatilla. Helvetin hienosti. Nyt rupee kroppa kiljuun ruokaa. Ootteko muuten koskaan kiinnittäneet huomiota tuohon paskaan?? Siis mitä tulee ulos tämmöisen ns. huonon syömisen johdosta. Aivan tajutonta. Paskon kun norsu. Teitä varmasti suuresti kiinnostaa mun suolen toiminta, mutta ihan kuriositeettina... katselkaa kakkojanne. Mielenkiintoista ja opettavaista.

Ääs juu kän sii... en ihan täysillä pytyillä toimi. Kahvia ja savua, ruokiksen odotusta...