Oukei, oukei.. no SE on mennyt jo valovuosia sitten. Mutta lauantaina kävin likkakavereitten kanssa sitten Ikeassa. Ikuna en ollu vielä Ikeassa käynyt. Pari muutakin heeboo oli ajatellut toteuttaa ihan saman vision. Silmät leipälautasina mä kiertelin, hypistelin, hiblailin ja ihastelin. Seuraavan kerran retkue ko. mestaan suuntautuu arkena... Ei kestä tuommosta määrää ihmisiä, ei vaan kestä. Rahaa palo vaan n. 30 e. Ei huono.

Pakkohan, siellä nurkilla kun oltiin, oli pysäyttää kiesi Jumbossakin. Vittu, se sitten olikin virhe. Nin eläväisesti muistui mieleen eräskin syy, miksi Helsingistä muutin pois. Vittu meinas sitten oikeesti hihat palaa. Kierros Jumbossa alkoi syömisellä, tietenkin. Vittu mitä paskaa ne ruokana myy... rosson pastasetti oli ha-nu-ris-ta. Sitten rynnittiin lauman mukana ostoksille. Huaks. Ainoa positiivinen asia oli se, että löysin suomalaisesta kirjakaupasta pidemmän aikaan havittelemani kirjan, sikahalvalla. Muuten Jumbossa purin ahdistusta todella heavy duty -shoppaukseen. Toista sataa euroo meni, että nauku. Huonompi keissi.

Aivan loppu kun pääsin kotiin. Päätä särki, jalat oli loppu ja semmonen vauhko olo. Juei oo mun juttu tuo pks, ei enään.

Muuten pääsiäinen meni, eikä tarvinnu edes yrittää sen suuremmin. Nukuin päikkärit joka päivä. Kuin itsestään semmosta pientä ohjelmaa oli riittävästi, ei käyny aika pitkäksi. Eilen illalla kirosin taas tulevan aamuherätyksen. Viidestä lähtein sitten aamulla vahtasin kelloa, että millonkahan se soi... Niin tätä.

Niin, sieltä Ikeasta ostin ittelleni uuden peiton. Voih, mikä ihana onkaan. En vielä raaskinu ostaa sitä havittelemaani parisängyn peittoa. Siitä yksinkertaisesta syystä, ettei mulla ole paripeitolle pussilakanoita. Olisi pitänyt vielä lakanoitakin ostaa... juei just ny kykene. Kattelen sitä sitten toisella kertaa. Mutta tämä peitto. Ihana. Henkäyksen kevyt, riittävän kokoinen ja aaahhhh... lämmin. Olen niin ollut onnellinen tästä peitosta, ette voi ymmärtää. Tää mun edellinen peitto on saksalaista valmistetta, painaa ainakin 5 kg, kapee ja jotenkin vaan niin ahdistava. Käännät kylkee ja perse on paljaana. Pesen sen ja reunoista tikkaan sen kaksin kerroin, saa toinen koirista petin. Niitäkään kun ei meidän talossa ole... Guru kerran laskikin, että hyvin on hurtilla pullat uunissa, 2 koiraa ja 6 petiä... Ja minä selittämään, ettänottamutku ku toinen peti kuumiaa, voi vaihtaa vilposempaan. Ei tainnu mennä ihan gurulle jakeluun. Miehet on niin tyhmiä, monessakin asiassa. Niin, kissan pedit on sitten ihan eri lukunsa...

Tunti ja vartti tehotonta. Tekis mieli kahvia ja PULLAA!! Mitvit?? Mut tuore pulla, semmonen tavis-kotipulla. Ja juei, en oo tiineenä. Kai mä meen notkuun tonne ja savulle...