Meni aamulla ns. sukat väärään jalkaan. Stana. Ja sitten ihan kaikki pieleen. Guru pölli mun auton (farmari ja paskanen sellanen) kun lähti työkeikalle itäsuomeen ja tartti ottaa kyytiin paskasia työkaluja jne. Omaan kiesiinsä ei todella sellasia vehkeitä ikinä laita... menee takaronkin matto likaseks. Voi vittu sentäs. Mä sitten joudun ajeleen gurun kiesillä. Siä stana uskalla edes pierasta. Guru repii perberinsä kun näkee kuskin penkin, parit koirankarvat meinaan seuraa aina meikäläistä. Huaks. Kai se tarttee imuroida... Ja sit siin stanan kiulussa on kitkat!!! Vittu täällä maalla!!! Kitkat!! Auto painaa x tonnia ja kitkat!! Jumalauta, mää kirosin parissakin risteyksessä. Kiesi etenee kun pulkka ja absit napsuu. Ha-nu-ris-ta!! Huomenna olen viisaampi ja otan sen guru toisen auton. Kyllähän siinäki absit napsuu, mutta siin on sentään nastarenkaat.

Ai nii.. lauantaina olin nauttimassa jälleen miesvartaloista. Hesassa oli fight festival. Huaks. Kyllä siinä silmä lepäs. Sattu vielä optimaaliset paikat, toisella rivillä ringside. Mikähän siinä on, että väkivallan katsominen elähdyttää?? Päässä vikaa?? Raskas työ ja raskaat huvit?? Totuuden nimissä on kerrottava, että nämä maaseudulta singahtelut ihan minne vaan, on myös sosiaalista tapahtumaa. Nytkin käytiin likkakaverin kanssa ensin vähän shoppailemassa (Policen aurinkolasit, 25 e) ja syömässä (Chico´s) ennen matsia. Mieli niinku rentoutuu. Muutenhan tää normielämä on tätä samaa settiä päivästä toiseen.

Eilen ehtoolla sitten eräs iankaikkisen vanha ns. kaveri otti yhteyttä. Olenhan kertonut tästä surullisen kuuluisasta auton myymisestä täällä. No enivei, sain sitten helmikuun puolella käytyä paikallisella poliisilaitoksella ja laitettua asian niinku vireille. No tämä yh oli tälle ns. kaverille laittanut s-postia, että terve-moro-hei... täällä tätä ollaan, rikoksesta epäiltynä... Ja kun uteliaisuus kuuluu ihmisen perusluonteeseen, tämä kaveri kilautti mulle. Notta sattuisinko tietään asiasta jotain?? Hmm.. mielessäni nauroin. Ja toki, tiesin asiasta, paskaako sitä peittelemään. Ja kerroin ihan kaiken. Paskaako sitäkään kiertelemään. Ja kerroin myös syyt tähän ratkaisuun. Tarinalle on selkeästi jatkoa tulossa, odottelen mielenkiinnolla...

Vihdoin ja viimein sain ilmotettua myös salille, etten kesäkaudelle ota yhtään vakituista tuntia. Siihen kyllä on nyt muitakin syitä, eikä vain mun vittuuntuminen. Kerron niistä muista syistä sitten, kun tiedän itsekkin tarkemmin.

Mutta tältä pohjalta, kahvia ja savua...