Eilinen oli helvetin esikartano. Ennakkotiedoista poiketen, mun ei tarvinnu tehdä mutkaa kotiin koirien takia. Guru mestoilla. Illalla olin kotona klo 19.20, ett aika hyvin oon oppinut liikkeet kellottaan. Ja vittu jalat ihan kuolleet. Tuntuu, että päkiöiden alla olis jotkut ilmatyynyt.  Taitaa tulla rakot. Tuosta ylettömästä juoksemisesta ja haahuilusta johtuen nukuin viime yön kuin pien possu. Ei paha.

Aamu alkaa suklaalla, ihanaa. Syntistä, mutta ihanaa. Jotenkin perversoitunut olotila. Saan jollain tavalla tyydytystä syödessäni suklaata ja muita herkkuja, siis koko sielu nauttii. Ihan kuin saisin kostosta tyydytystä... sick, tiedän. Mutta todellinen nautinto tulee siinä vaiheessa, kun rupean rankaisemaan. Oikeesti, on tääkin vitullista elämää. Ei kukaan tahtois? Antaisin pois muutaman kerran käytetyn monioireisen syömishäiriön, viehelvettiinhinnalla. Enibadi??

Ai stana. Niin. Kotkasta... se on hommannut mulle joululahjan. Yep. Ilmeisesti on taas käynyt Tuurissa ostoksilla. Joulukortti ja semmonen "kiven" päällä istuva pirulta näyttävä enkeli... hah hah haa... Jumalauta, kitsiä parhaimmillaan. Ja pohjassa hintalappu, 3.90. On se uskomaton vekotin, on. Senkin joku sais...

Kahvia ja savua.