Soon perjantai, vittu jihaa!! Ja hyvät uutiset eiku jatkuu. Olen aiemminkin puhunut vouhottavasta kotkasta. No nyt kotka on seonnut ihan oikeasti. Käyttäytynyt niin epäasiallisesti työpariaan kohtaan, myös asiakkaiden aikana. Lääkärit hyppii seinille sen akan kanssa, lienevät käyneet yksissä tuumin ylihoitajalle kotkasta valittamassa. Meidän työparien sanomiset eivät ole tähän mennessä tuottaneet tulosta. Meille on kylmän viileästi vaan sanottu, että koittakaa kestää, älkääkä kiusatko kotkaa. Tosi lohdullista. Mutta nyt, nyt on ylihoitajatar vihdoin kilahtanut punaiselle. Kotka oli jälleen kerran tapansa mukaan käynyt itkemässä meidän muiden asiatonta käytöstä ja hänen kohteluaan. Yh oli kehoittanut kotkaa katsomaan peiliin ja todennut, että työpisteestä lähtee joko kotka tai hänen parinsa. Turha mainita, että tuosta parista kaikki pitävät, potilaat, työkaverit sekä lääkärit. Vittu jihaa!! Odotan mielenkiinnolla maanantaita. Tiedän joutuvani yh:n luolaan asian tiimoilta, sillä olenhan kotkan kanssa eniten työskennellyt. Enkä säästele, en vittu yhtään. Se ämmä joutaa lopetettavaksi. Mahdollisimman pian. Oi tätä riemua.

Tunti neljäviis tehotonta. Eikä vituta yhtään. Tiedän kotiin mennessäni tasan tarkkaan jokaisen liikkeen. Ensin koirat, sitten ruokin ne ja perikunnan. Sitten alkaa takkojen kanssa puljaaminen. Ennen puolta kasia pitäis lentokentälle keretä hakeen gurua reissulta. Mikäli vanhat merkit yhtään paikkaansa pitää, on lento myöhässä, ainakin sen puol tuntia. Edelleen on guru flunssassa, en päässyt kuitenkaan vielä kottaamaan vakuutusrahoja, vastas tekstariin. Däämdäämdääm. Kun päästään kotiin, guru tahtoo ensimmäisenä tujauksen kunnon viskiä ja saunaan. Tää on tieto. Sitten se olisikin koirien kusetus, pisulle, pesulle ja nukkuun. Aamulla täytys taas koulutukseen mennä. Että näyttää taas siltä, ettei viikonloppuna oikeasti kerkeä levätä. Likkakaveri lupas yrittää keretä laittaan mulle rastat päähän. Joko lauantaina illalla tai sitten sunnuntaina. Tuntis ittensä taas ittekseen.

Mitäpä muuta? Ai, niin aamupuntari 73.5 kg. Inte so illa... todellakin kun ottaa kaikki mässyt huomioon. Turvotuksen ja nesteiden poistuttuahan vasta tiedämme todellisen lukeman. Seuraava mässypäivä olis jouluaatto, ellei sitten tapahdu mitään mullistavaa. Melkein aatoksi pitäs olla jo 70 kg:n pintaan paino. Tai mieluummin alle. Kattoo ny. Mutta 62 kg on tavote. Se on saavutettava toukokuun loppuun mennessä. Tai alle tuon. Kattoo ny. Mutta ens kesänä olen timmi, se on saletti. Miksikö?? Kun psykopaattinen mieleni niin haluaa. Kieltäydyn vanhenemasta ja tätiytymästä. Musta on vastenmielistä kattella ikäisiäni naisia, jotka antaa itsensä rupsahtaa vain siitä syystä, että "ovat jo niin vanhoja". Mitä vitun väliä sillä iällä on kunnossa pysymisen kanssa?? Ja sitten ihmetellään kun miehet vaihtaa nuorempaan... En tarkoita, että naisen pitäisi miehen takia kunnossa pysyä, mutta em. tilanteessa hyvässä kunnossa oleva vanhempi nainen on markkinataloudellisesti paremmassa asemassa kuin rupsahtanut kurppa. Kuka huolii kurppaa?? Timmi, vanhempi täti kelpaa kummasti nuorille miehille, ett...

Ei vaan, kuppi kahvia ja savua. Ja kyllä, edelleen yskin keuhkon palasia ja niistän...