Torstai. Vittu. Sunnuntai-illasta lähtien oon taas niistäny ja räkiny. Maanantain käkin sisulla töissä. Pistivät iltapäivällä mut saikulle. Vittu. Tiistain makasin ja yskin ja niistin. Keskiviikon makasin ja yskin keuhko kappaleita ja niistin. Tänään tulin töihin, yskin keuhkon kappaleita ja niistän. On tää elämä nin vitun hienoo taas. Kuumetta ei ole, jos jotain positiivista on tästä tilasta löydettävä. Ponkasin aamulla vaakalle... iloiset 74 kg. Eli sairauden aiheuttaman tylsistymisen estoon suoritettu huolellinen mässytys ei ihan järettömästi ole painoa nostanut. Ihime. Lukema sinänsä vituttaa, rankasti. Liikaa on. Toiveissahan on, että pikkuhiljaa saisin elämäni taas järjestykseen ja jopa aikaa itselleni salitreenien merkeissä. Luulen, että sen tähden jatkuvasti sairastankin, kun en pääse itseäni purkamaan salille. Aivan vitun huono yleiskunto, ei kestä sitten niinku aivastustakaan. Ikinä en oo näin hirveesti sairastanut. Maanantaina melkein hävetti soittaa ylihoitajalle ja kertoa saikusta. Ei tää hei oo ihmisen elämää, tää on jotain vitun vitsiä...

Guru laskeutuu huomenna. Sekin on kipeenä. Kuulemma. On koulutuksessa Ruotsin maalla. Huvittavintahan tässä koulutuksessa on se, että "konekieli" on englanti, ohjelman käyttökieli on englanti, mutta koulutus pidetään vittu NORJAKSI. Hah hah haa. Gurulla ei oo norjan kieli hanskassa, niinku millään mittakaavalla. Mielenkiinnolla odotan loppukaneettia tästäkin koulutuksesta. Tuommoset viikon keikat kuitenkin maksaa ihan kivasti, tämänkin kustannus gurun työnantajalle on suunnilleen 15 000 yeniä. Viime viikolla guru oli keikalla laittamassa erään kaupungin tietokonejärjestelmiä kuntoon. Kolmen päivän keikka. Kaupunkia tuosta laskutettiin melkein 10 000 yeniä. Vjittu. Sanoinkin gurulle, että kannattaisko ihan itsenäiseksi ryhtyä. Tulis kivat tilit. Ei tarvis montaa keikkaa kuukaudessa tehdä. Toisaalta olis sitten nuo koulutusmaksut... Ei guru oikein lämmenny ajatukselle. Ihime heebo.

Kattelin tuossa tiliäni. Otto, otto, otto. On taas niin persaukinen olo. Mitään ylimääräistä en oo ostanu. Ja siitä huolimatta tuntuu, ettei rahat riitä niinku koskaan. Niin, no joo... 300 yenin veromätkyt meni marraskuun tilistä. Mulle tuo 300 yeniä on iso kasa rahaa. Että ihmekkös se persaukisuus. Seuraava satsi mätkyjä menee sitten tammikuun tilistä... yep yep. Joulu tulee... oletko valmis??

Taidan hakea kahvia ja mennä menthol-savukkeelle, irtoo lima nätisti sen jälkeen...