Töissä ollaan. Sivupisteen syvässä rauhassa. Muuten täällä menis mainiosti, mutta jostain kumman syystä eräs vittumaisimmista asiakkaista on jälleen aktivoitunut. Aloitti soittelut maanantaina. On sitten harvinaisen hankala ja vittumainen ämmä. Eikä sitten piruuttaankaan kuole pois. On harvoja ihmisiä joille voisi todella sanoa: "kohdallanne itsemurha on ainoa vaihtoehto". Tämä kuuluu tähän kastiin. Tuota akkaa pitäisi aivan ylettömästi palvella, tyyliin hakea akan reseptit kotoa, ajaa apteekkiin lääkkeensä noutamaan ja viedä ne hänelle kotiin. Just juu. Tämmönen palvelu yleisesti kuuluu tk:n repertuaariin. Kotipalvelun hommia, mutta kun se maksaa... Kaikki pitäs saada ja heti, ja vittu vielä ilmaseksi. Tämä kotka on aivan uskomaton. Olen ollut niin mielissäni, kun se on ollut kineksessä erinäisillä osastoilla pidemmän aikaa. Mutta nyt on hänelle vapaus koittanut, on päässyt kotiin. Ja tässä on tulos. Ellen pahasti väärin veikkaa, ämmä könkkää tänne huomen aamulla valittamaan kaikenlaista. Ja viimeistään perjantaina iltapäivällä soittelee ylihoitajalle musta taas valitusta. Hah hah haa. Ihana ihminen.

Mitäs muuta? Juu, niin ... rupee nahka oleen hallinnassa. En vieläkään mielelläni itseäni rasvaile, vieläkin kyllä ällöttää, mutta muutaman kerran olen ko. toimituksen suorittanut. Ja nahka tykkää.

Eilen sato vettä, urakalla. Ei juurikaan motivoinut mihinkään. Tupakointi vesisateessa on perseestä.

Kaveri soitti just. Poikkee tässä kahvilla. Kohta. Ilmeisesti jotain herkullista kerrottavaa... Meen keitteleen ne kahvit.