siis on mun tonttunimi. Kassi-Almalta nappasin. Mitä lienee tarkottaa??

Viikonloppu meni. Perjantaina siis akkalauman kanssa syömässä. Ihmisten aikoihin lähdin pois. Ei vaan jaksanu. Eikä oikein ollut maisti päällä. Olis voinu vähempi kiihottaa kännit.

Lauantaina siivosin kirjahyllyn. Ja hajotin sen tuhannen pillun päreiksi. Suurin osa siitä on jo iloisesti palanut takassa. Inhosin sitä. Monta vuotta. Nyt ei oo kirjahyllyä. Rauhassa etsiskelen sopivaa. Tavarat majailevat toistaiseksi pahvilaatikoissa varastossa. Hyvä niiden on siellä.

Jotenkin on niin flegmaattinen olo. Maksoin varausmaksun maratoniristeilylle ens vuoden toukokuussa. Tukholman maratoni. En juokse, enkä edes kävele. Seison jossain ja juon. Runsaasti. Likkakaveri juoksee, hullu.

En oikeesti tiedä mitä tekisin. Mikään ei just nyt tunnu hyvältä. Joskokaan niin huonoltakaan. Mutta semmonen limbo-olotila. Väsyttäis, muttei väsytä. Olisinko nyt onnellinen, jos saisin vetää peiton korviini ja vaan olla möllöttää? Hmm... olisin. Syvästi onnellinen.

Kaverilta tuli tekstari. Se on saanut uuden työpaikan. Tuolta kauempaa. Läheltä tätä uutta beibeensä. Muuttanee siis sinne, lähitulevaisuudessa. Kivat sille. Kai. Vähän vituttaa, menetän loistavan ryyppykaverin. Vittu. This is life... shit happens.

Ei stana. On niin pysähtynyt olo. Ottas kahvia ja tupakkaa.