Tapahtunut on. Paljon. Entinen ystäväni, joka sinne kauas muutti, on muuttanut tänne suunnalle takaisin. Minuun pitänyt etäisyyttä. Kuulemma vaimonsa kehoituksesta. Vaimon kanssa olen tiiviisti tekemisissä tämän eroasian tiimoilta. Hän ei todellakaan ole kieltänyt miestään. No enivei, vaimo täytti eropaperit. Mies ei ymmärrä. Vaimo ei vastaa puheluihin tai tekstiviesteihin. Mies ei ymmärrä. Tilanne on vaimon osalta täysin selvä. Hän on jatkanut siltä asemalta matkaansa. Mies ei ymmärrä. Mutta toisaalta mitä voi odottaa psykoottiselta narsistilta. Tuo mies otti perjantaina txt yhteyttä ja pyysi/aneli käymään. Kävin lauantaina. Ja voi sitä paskan määrää, mitä hän yritti minulle suhteesta ja vaimostaan syöttää. Aivan uskomatonta scheissee. Onneksi tiedän asioista myös vaimon version ja nyt tiedän kuinka kipeä mies on. Miehellä menee nyt huonosti, on velkaa, on sitä ja tätä, lapset eivät ikinä halua nähdä ja entisen vaimon kanssa on käminöitä. Työpaikka täällä suunnalla menee vuodenvaihteessa alta jne jne. Voi surkeus. Jälleen kiitin lapsuudessani teatterin parissa viettämääni aikaa. Kovasti. Oli silti melkoinen tekeminen, että kykenin muka olemaan yllättynyt, järkyttynyt, osaaottava ja empaattinen. Mutta hienosti vedin, vaikka itse sanonkin.

Mies ei jätä naista rauhaan. Ei hetkeksikään. Uhkailee itsemurhalla. Anelee vielä uusintayritystä. Kun hän nyt ymmärtää käytöstään ja on valmis muuttumaan. Ja paskat, sanon suoraan. Mies on nyt tähän tekstarirumbaan sotkenut myös entisen vaimonsa, joka entisen miehensä puolesta puhuu ja miestä ylistää. Lähes pyhimyksen kaltainen mies, siis. Ja miehen tyttäret ovat järkyttyneitä. Ja pahoillaan kaikesta aiheuttamastaan mielipahasta ja harmista. Just juu, hoitoon vittu vaan koko revohka. Onneksi nainen on nyt oma itsensä, ei usko, ei luota, ei anna anteeksi. Luojan kiitos!!

Henkilökohtaisuuksiin seuraavaksi. Perustin firman. Muutaman muun emännän kanssa avasimme hoitolan. Rahaa ei ole. Ihanaa.

Tehoton loppuu, jatkan tuonnempana.