eli sitä on tullut tänään juotua. Sain komennuksen sivupisteeseen. Täällä on hyvä. Täällä on rauhallista ja mukavaa. Vähän viileetä on. Mutta muuten aivan loistavaa olla täällä. Vakituinen viranhaltija vissiin taas menetti hermonsa ja lähti saikulle, toistaiseksi on poissa. Aiemminkin olen varmaan taivastellut tätä kollegaa ja hänen elämäänsä. Mutta, meitä kun on erilaisia ja meille jokaiselle on erilaiset patruunat annettu. Enpä pohdi hänen ratkaisua tämän enempää.

Aikaa sitten kilahtanut nilkka muistuttelee itsestään. Malleolin ja akillesjänteen välissä ei ole "kuoppaa", se on suora elikkä turvoksissa tai jotain. Näyttäs siltä, että siitä kohtaa kunnolla repes se nivelside, nyt kasvattelee siihen aikansa kuluksi arpikudosta. Ei toimaa nilkka kunnolla. Mutta sillä pääsee käveleen. Ehkä kestän tämän. Tarttis ruveta jumppaan sitä nilkkaa, että vois joskus rotusääret tällätä korkokenkiin. Ei meinaan pystykykeneen ollenkaan laittaan korkobuutsia jalkaan, nilkka vaan ei taivu. No mullahan ei ole mitään ns. tanttakorkoja vaan kunnon ammattilaiskorot. Ehkä se taipuis 4-5 cm:n korkokenkään, mutta 12 cm on mahdoton.

Heebo viestitteli eilen. Elämä ja elo on auvoista. Paitsi nyt syysloman aikoihin. Oli mun muksut ja sun muksut. Oli kämppä käyny pieneksi 5+2 populaatiolle. Vakaasti olivat päättäneet isomman luukun hankkia. Katselevat omakotitaloa. Rauhassa. Siellä kulmakunnalla ne ei juur mitään maksa. Tupareihin lupasin kingetä. Pakkohan se on. Hyvä syy menis muuten harakoille.

Ihmettelin eilen aamusta tätä olotilaani. Kummallisen ällöttävä ja semmonen, no kyllä te tiedätte. Syy paljastu yhden pintaan, rupes perä vuotaan. Ja vuotaakin sitten reilusti. Maha on nyt turvoksissa, kuin potkupallo, pierettää. Tulppia saa olla koko ajan vaihtamassa. En muistakkaan, koska olisin viimeksi vuotanut näin. Josta aasinsiltana pääsemme jälleen asiaan... Miksi helvetissä sen perseen pitää vuotaa?? Kuka sitä kaipaa?? Mitä iloa/hyötyä siitä on?? Siis tässä iässä. Ja muthan on steriloitu. Mitä virkaa tuolla kohdulla mullekkin on?? Täysin turha kapina. No munasarjat vois jättää, hormonien takia, mutta kohdun sais poistaa. Ja miksi lääkärit suhtautuvat niin nihkeästi kohdun poistoon?

Menipä taas oikeen pohtimiseksi. Taitaa olla paree kun haen kupin kahvia ja meen pihalle tupakalle. Tämmöset älykkäät mietelmät ei just sovi mulle.